Tlf: 71 74 79 17

Hverdage 10-18

Mere end bare en revy...

Er revy ikke kun for ældre mennesker? Er det ikke bare politiske tekster og gammeldags viser? Er revy ikke "bare" revy?

Ikke for os. For os er revyen en genre der favner så bredt som det næsten kan lade sig gøre, der er noget for alle. Både de Unge, de gamle, dem i overgangsalderen og så selvfølgelig alle de krænkede. Revyen har musik, revyen har grin, revyen har alvor og revyen har relevans. Vi har brug for at grine og vi har brug for at grine samme og det er lige præcis det revyen kan. Revyen samler generationer, typer, mennesker, grin og alvor under et og samme tag, kan man næsten sige nej til det?

Nej vel? Det kan vi heller ikke og derfor har vi nu 4 forestillinger i baggagen som hvert år bringer os tættere på revyen som genre. Vi arbejder hvert år det bedste vi har lært for at give vores publikummer en anderledes og intim revyoplevelse i vores hyggelige rammer. Med i baggagen har vi nogle af Esbjergs dygtigste upcoming musikere, teknikere og skuespillere, som alle kan deres håndværk til fingerspidserne.

Spark Mig i Revyen er mere end bare en revy. Den er et tværkunstnerisk projekt, den er et pusterum fra den trivielle hverdag og så er den for alle typer, aldre og grupper. Vækker det din nysgerrighed? eller har du også snart brug for at grine igen? Så følg med her på siden, vi vender nemlig tilbage i 2021 med vores hidtil største satsning. Glæd jer! Det gør vi!

  • Facebook
  • Instagram

Spark Mig i Revyen

Cvr-nr: 40312404

#Spark Mig i Revyen, #TeaterEsbjerg

#Revy  #Danmark #Underholdning #Kultur #Humor #Visitesbjerg #Revydanmark

Tlf: 71 74 79 17 

Hverdage 10-16

  • Facebook