Tlf: 71 74 79 17

Hverdage 10-16

  VELKOMMEN TIL 2021  

LÆS MERE

Sk%C3%A6rmbillede%202021-01-13%20kl.%201
Sk%C3%A6rmbillede%202021-01-13%20kl.%201
Amalie_clipped_rev_1.png

Amalie har spillet med i musicals og teaterstykker igennem stort set hele livet. Hun har tidligere medvirket i Vi Maler Byen Rød ved Dorothea teateret i Kolding, Spring Awakening i Varde og senest Frøken Julie på Esbjerg kulturskole

Når Amalie  ikke spiller med i musicals eller har undervisning indenfor faget, går hun på HF i Varde og får huen på til sommer. Derudover nyder hun en god bog og oplyser selv at hun er igang med kampen imod et kondital.

Daniel-clipped_rev_1_edited.png

Daniel medvirker i Spark Mig i Revyen for 4. gang. Daniel har tidligere medvirket i produktioner som "Adam & Evas Dagbog" & "Under" på Esbjerg Kulturskole. Daniel har i 2 år studeret på Skuespillerakademiet i København, hvor han er bosat til daglig. Han har i forbindelse med studiet startet en ny revy med sin kæreste, som til daglig bestyrer "Teater Rå". Revyen hedder "Rap i Revyen". Når Daniel ikke står på scenen, timer og tilrettelægger han Spark Mig i Revyen ned til mindste detalje, fordi han også fungerer som revyens instruktør. Daniels store passion er revy, og i sommeren 2019 rejste han derfor rundt til alle landets revyer som anmelder for Ungt Teaterblod.

Freja_clipped_rev_1.png

Freja står på scenen i Spark Mig i Revyen for første gang. Freja startede med at spille teater i Drakomir i Ribe, da hun gik i 5. klasse, og hun har siden spillet med i diverse musicals, senest som Tracy Turnblad i “Hairspray.” Hun har desuden afsluttet Teater Grundkursus Esbjerg (TGK), senest med forestillingen “Frk. Julie,” som Henning Sprogøe instruerede. Derudover har Freja sunget i kor, fået undervisning i solosang og gået til dans. Glæd jer til at møde hende på scenen i foråret 2021.

Frederik_clipped_rev_1.png

Frederik medvirker i Spark Mig i Revyen for 4. gang. Frederik har tidligere medvirket i produktioner som "Adam & Evas Dagbog" og "Under" på Esbjerg Kulturskole, og han har været kreativ assistent på den profesionelle forestilling "Shinpai Shinaide", der i 2019 blev nomineret til en Reumert. Når Frederik ikke laver Spark Mig i Revyen, agerer han blandt andet som forestillingsleder i JægersprisRevyen og som kreativ konsulent for ONCE IN ORBIT, et esbjergensisk band. Frederik har en stor passion for grafisk design og markedsføring, som han studerer, når han ikke dirigerer revyen som direktør. Frederik fungerer også som scenograf og står for både design samt konstruktion af scene og lys.

Fuld_portræt_Mads_Free.png

Mads har været kapelmester i Spark Mig i Revyen siden starten i 2017 og har et sikkert greb om afleveringen af de musikalske goder i revyen. 

Mads har spillet musik siden han var 3 år gammel og har gået på MGK på Esbjerg kulturskole igennem 2 år. Til daglig spiller Mads i det esbjergensiske band ONCE IN ORBIT. Mads har optrådt til blandt andet Made In Esbjerg, Jellinge Festival, Herning nord med flere og har også prøvet kræfter på de skrå brædder i 7-kantens musicalforestilling “Spring Awakening. Mads har en stor passion for Revyen som genre og kreativiteten bag gode grin og mavekramper og glæder sig til at levere musik til Spark Mig i Revyen til foråret. 

Amalie Nissen

  Skuespiller  

Daniel Lassen

  Instruktør og Skuespiller  

Freja Birgertoft

  Skuespiller  

Frederik T. Knudsen

  Direktør, Skuespiller & Scenograf   

Mads P. Gregersen

  Kapelmester  

Sk%C3%A6rmbillede%202021-01-13%20kl.%201
Sk%C3%A6rmbillede%202021-01-13%20kl.%201
Sk%C3%A6rmbillede%202021-01-13%20kl.%201
Sk%C3%A6rmbillede%202021-01-13%20kl.%201